עיצוב עם טויסט - דירה בקרית אונו 

רצינו לבנות אלמנט מעניין בסלון. יצרתי מבנה מגבס כמעט ללא קוים ישרים. מכל זוית הקוים הם אלכסוניים
הרחבת שרותי האורחים וישור הקיר
הרחבת שרותי האורחים וישור הקיר

יישור הקיר איפשר לנו ליצור תחושה של המשכיות

על טהרת האלכסונים
על טהרת האלכסונים

מזנון העץ הועבר מהדירה הקודמת. נשאר רק לבנות סביבו אלמנט מעניין

חדר מגורים, מבט כללי
חדר מגורים, מבט כללי

מבט כללי על הסלון

חיפוי בסגנון רטרו
חיפוי בסגנון רטרו

הארון העליון שעמד כאן עבר לקיר האחר ובמקום זה ניצב חיפוי זכוכית עם הדפס רטרו

הסידור המקורי של הסלון
הסידור המקורי של הסלון
זו הטקסטורה הראשונית של הקיר
זו הטקסטורה הראשונית של הקיר

במהלך העבודה שונתה הטקסטורה לטקסטורה בהירה יותר. שתי הטסטורות היו באפקט הקטיפה. הסופית בגוון פנינה.

הדמית הגבס בסלון
הדמית הגבס בסלון
לפני החיפוי במטבח
לפני החיפוי במטבח
לפני השינוי
לפני השינוי